Boka tid

Boka tid för Hälsokonsultationer

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag arbetar främst med föräldrar till barn med neuropsykiatriska symtom så som Autism, ADHD, ADD, OCD, ODD, Tics, och Tourettes, men också med helt andra symtom så som t.ex astma, allergier, eksem, psykiska besvär, autoimmunproblematik och då även med vuxna. 

Min styrka är att lösa gåtan kring kroniska hälsoproblem! 

Då jag fokuserat väldigt mycket på just NPF symtom så tror många att jag bara gör detta men så är inte fallet. Faktum är att jag nästan halva min tid sysslar med helt andra symtom än NPF då föräldrar och syskon till barnet med NPF symtom kommer med helt andra symtom som också behöver ses över.

Jag utvecklar ofta en väldigt tät relation med mina klienter. Jag finns tillgänlig även efter konsultationstillfället och ger råd och stöd när allt ska implementeras i vardagen.

Jag får väldigt mycket positiv feedback från mina klienter och säger ofta att jag antagligen har det bästa jobbet i världen eftersom jag får så mycket beröm. Det är helt enkelt fantastiskt att få återkoppling från föräldrar som kommer med positiva besked kring deras barns mående.

Här följer några exempel vad föräldrar skriver till mig: (jag nämner givetvis inga namn på klienter):

”Jag ville bara berätta att vi haft en lugn helg med en mycket lugnare xxx denna vecka. Han mår så mycket bättre och utbrotten kommer väldigt sällan. Tack snälla! För oss är det tur att vi har hittat dig! Uppskattar verkligen vad du gör för våra barn”

– mamma till son med autism och språkstörning

” Min son har helt blivit av med sina vokala stimm och han är ju väldigt stimmig och skrikig i vanliga fall… alltså jag menar att han låter och skriker hela sin vakna tid… till nu ingenting… ganska STOR!!! skillnad”

-mamma till son med autism

” Vår sons mage fungerar äntligen som den ska och i samband med det så försvann det flesta av hans utbrott. Vi jobbar vidare enligt det vi kommit överens om och ser små förbättringar då och då. Skolan har uppmärksammat förändringen hos honom och var förvånade över hans plötsliga samarbetsvilja och tålamod”

– pappa till son med ADHD och autistiska drag

Det här var några korta exempel. Om du vill se dessa framsteg hända i ditt eller ditt barns liv så är du varmt välkommen att boka tid.

 

Boka tid

 

 

Boka individuell konsultation via Skype eller telefon om du t.ex

 • Har svårt att komma igång med ditt barns kostomläggning eller har kört fast.
 • Om du känner dig hjälplös och behöver råd och tips samt en plan för hur du kan gå vidare för att hjälpa ditt barn.
 • Har kommit till en platå och behöver hjälp att komma vidare.
 • Misstänker tungmetallbelastning och behöver en plan för att få fart på kroppens avgiftning på ett säkert sätt.
 • Tror att ditt barn har någon form av infektion typ Candida, SIBO, parasiter eller virus?
 • Behöver hjälp med tips runt tester och tolkning av dessa.
 • Om du har nåpgon form av kronisk sjukdom.
 • Besväras av allergier mot saker i omgivningen eller födoämnen.
 • Har histaminproblematik.
 • Lider av astma
 •  Är depreimerad, trött, håglös, har hjändimma eller minnesproblematik.

Konsultationerna sker via Skype eller telefon.

Barn närvarar inte vid konsultationen.

Det finns olika alternativ att välja på beroende på om du har barn som är äldre eller yngre än 8 år eller om du är vuxen.

Konsultationer som rör barn över 8 år  och vuxna är med djupgående och individanpassade.

Konsultationer som rör barn under 8 år blir mer som en generell utbildning där jag utifrån din kunskap som förälder kan berätta mer om vilka olika behandlingsprotokoll som används inom funktionsmedicinen i USA om kostbehandling, näringsterapi, manuella terapier och hur det fungerar för andra barn och föräldrar.

Pris:

Hälsokonsultation 1 timme 900 kr

Hälsokonsultation 1,5 timme 1200 kr (rekommenderas vid första konsultationstillfället)

I dessa priser ingår 15 minuters uppföljning efteråt via e-mail eller sms, då det ofta uppstår följdfrågor mellan konsultations tillfällena.

Tips! Du kan använda din friskvårdspeng från arbetsgivaren för hälsokonsultationer. Då bör du boka direkt via mail för att få rätt text på fakturan. Mailadress är malin@x27c8s.production-weblify.com

Tips 2! Om du bokar via min onlinekalender så kan du använda dig av Klarnas avbetalningslösningar. På så vis kan du få konsultationen nu men möjlighet att betala längre fram.

Tips 3! För dig som inte vill betala via Klarna så går det utmärkt att boka tid med mig via mail malin@x27c8s.production-weblify.com eller telefon 0709-85 29 29.

Gå in på min bokningskalender online och välj den tid som passar er eller kontakta mig via mail eller telefon. 

Boka tid