Nutreince Multivitamineral

Ett biotillgängligt mutivitamin & mineraltillskott som kan drickas eller tas som kapslar.

Nutreince

Är ett multivitamin och mineraltillskott som kan drickas eller tas som kapslar. Det innehåller full rekommenderad dagsdos (RDI) av 23 viktiga vitaminer och mineraler plus en massa antioxidanter.

Det är framtaget för att ge optimalt upptag av olika näringsämnen både genom att de valt ämnen med hög biotillgänglighet samt genom att de särat på de näringsämnen som annars kan riskera att slåss om upptaget. De har alltså särat på antagonisterna och placerat hälften i morgondosen och andra hälften i kvällsdosen.

För att bestämma vilken sort som passar er bäst så finns det möjlighet att beställa ett provpaket som innehåller alla smaker.

En video om näringsbrist och Nutreince

För att beställa provpaketet skicka ett mail till malin@x27c8s.production-weblify.com med namn, adress, e-mail och telefonnummer. Provpaketet kostar 110kr plus 18kr i porto. Jag skickar förskottsfaktura som kan betalas via bankgiro eller swish.

Såhär ser innehållet i provpaketet ut:

I provpaketet hittar du de fem olika alternativen som finns att välja på.

Det finns tre stycken smaksatta pulver.

Ett naturellt pulver samt kapslar.

Tillskottet ska tas morgon och kväll. Det som ska tas på morgonen är märkt med AM och det som ska tas på kvällen med PM.

De tre smaksatta varianterna har olika smaker på morgon- och kvällspulvret, även den naturella skiljer sig i smak mellan morgon och kväll beroende på att innehållet också skiljer sig.

Kapslarna har olika färger för att skilja morgon och kvälls doserna åt. Vita på morgonen och gula på kvällen.

För att ta reda på vad som passar dig eller ditt barn bäst så rekommenderar jag att ni testar alla pulversmakerna antingen vid ett tillfälle eller en smak per dag.

Blanda pulvret i ca 2-2,5 dl vatten men det går att justera efter tycke och smak. Det går även bra att blanda med bubbelvatten, juice eller smaksätt din smoothie. Chai och chokladsmaken går också bra att blanda i t.ex. mandelmjölk.

Den som vill kan förstås spä ut pulvret i ännu mer vätska. Jag föredrar att dricka min egen i nästan 4 dl vatten för att samtidigt öka mitt vätskeintag.

Om man upplever smaken som stark kan man även blanda ut med något fett, t.ex MCT olja.

Några blandar det i kaffe eller te eller gör iste av den.

För den som har barn som äter dåligt kan den med fördel blandas med fett och proteinpulver.

Smaker och sorter

Smakpaket 1

Sunny Citrus på morgonen och Tropical Punsch på kvällen.

Smakpaket 2

Fresh Lime på morgonen och Very Berry på kvällen.

Smakpaket 3

Vanilla chai på morgonen och Chocolate Lava på kvällen.

Smakpaket 4

Naturell smak helt utan tillsatser och sötning. Smakar alltså vad själva vitaminerna och mineralerna smakar men ändå förvånansvärt mild.

Smakpaket 5

Kapslar som också är helt utan tillsatser och sötning.

Kapslarna är ganska stora. Full dos innebär 4 kapslar morgon och kväll.

Innehållsförteckning för pulver samt kapslar

Priser och beställning

Förpackningarna innehåller 28 dagars förbrukning vid full dos.

Priset är 600 kronor (plus frakt 63 kr)

Du beställer genom att skicka e-mail till malin@x27c8s.production-weblify.com med antal, vilket smakpaket samt namn, adress och mobilnummer så att paketet kan aviseras.

Efter beställning får du en förskottsfaktura via mail som kan betalas via swish eller bankgiro och efter betalningen inkommit så skickas tillskotten.

Välkommen med din beställning!